Sosyal Medya

BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan,Nihat Özdemir ile görüştü 

RİZE'nin Güneysu İlçesi'ndeki memleketinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gün boyu evden dışarı çıkmadı. Evinde, bazı işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüştüğü öğrenilen Başbakan Erdoğan için sıkı güvenlik önlemi alındı.



RİZE'nin Güneysu İlçesi'ndeki memleketinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gün boyu evden dışarı çıkmadı. Evinde, bazı işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüştüğü öğrenilen Başbakan Erdoğan için sıkı güvenlik önlemi alındı. Eve giden bütün yollar tutuldu. Korumalar, evlerine ya da başbakanın yanına gitmek isteyen herkesi durdurarak kontrolden geçirdi.

Dün memleketi Rize'de bir dizi açılışlarda ve ziyaretlerde bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün evinden dışarıya çıkmadı. Güneysu İlçesi'ndeki evinde istirahat eden Başbakan Erdogan, misafirlerini de evinde ağırladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başbakanın evine giden bütün yollar korumalar tarafından tutuldu. Evine yaklaşık 3 kilometre mesafede güvenlik önlemi alan korumalar, bölgeye gazetecileri de yaklaştırmadı. Korumaların önlem aldığı bölgeden evlerine gitmek ve Başbakanı ziyaret etmek isteyen isteyen vatandaşların araçları da korumalar tarafından durdurularak kontrol edildi. Bazı vatandaşlar korumaların izin vermemesi üzerine geri dönmek zorunda kaldı. Başbakan, gün boyu evden dışarı çıkmayarak işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüştü. Başbakan işadamlarından Mehmet Cengiz ve Fenerbahçe Kulübü ikinci Başkanı Nihat Özdemir ile de bir görüşme yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Güneysu İlçesi'nin Dumankaya Köyü'nde, bir süre önce vefat eden ağabeyi Hasan Erdoğan'ın da mezarını ziyaret ettiği öğrenildi. Korumaların ilçede çocuklara oyuncak araba ve bebek dağıttığı gözlendi.

Yazar : İlyas Gür

Ä°letiÅŸim : [email protected]

medyakaradeniz.com ve Karadeniz Gazetesi Temsilcisi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.